Medik 8 Retinoate

Leestijd: 3-4 minuten

De voordelen van Medik8 Retinoate
blog_divider

De werking die retinol heeft tegen fijne lijntjes en rimpels is huge! 

Retinol wordt ook wel vitamine A genoemd, en is sinds de jaren 80 het verjongingsmiddel met het meeste wetenschappelijk bewijs. 

Retinol is in de meest effectieve concentratie alleen op doktersrecept verkrijgbaar. Dit komt omdat het de huidtextuur verandert en het daardoor als een medicijn wordt gezien. Het heeft als bijwerking dat het de huid kan irriteren en uitdrogen.

In veel anti-rimpel crèmes zit retinol toegevoegd in een lage concentratie. Hierdoor is het effect langzamer zichtbaar, maar je huid kan er wel nog steeds irritaties door krijgen. Je moet een flinke dosis geduld hebben, je ziet het verschil pas na 4 maanden en bij 8-10 maanden zit je op het maximale effect. 

Voor diegenen die liever geen geduld hebben en snel resultaat willen zien, is er een nieuw product op de markt. Wanneer je weinig merkt van jouw huidige vitamine A serum, is deze nieuwe topper misschien wel wat voor jou. 

Brits skincare merk Medik8 heeft 8 jaar lang onderzoek gedaan naar een versnelling van het anti-aging effect met vitamine A. Hierdoor hebben zij een unieke formule ontwikkeld: r-Retinoate. Het product werk 8x zo sterk en 11x zo snel als gewone anti-rimpel crèmes met retinol. 

Wil je meer weten over dit bijzondere product? Lees snel verder.

 

Medik8 Retinoate Voordelen Informatie

De voordelen van r-Retinoate
blog_divider

Wanneer je het product gebruikt, zul je gelijk de eerste effecten merken. De huid ziet er helderder, verfrist en gerevitaliseerd uit. Verbeteringen worden in de loop van de tijd nog opmerkelijker bij langdurig gebruik. Daarbij komt dat fijne lijntjes en rimpels zullen verdwijnen. In combinatie met vitamine C laat r-Retinoate Day & Night de huid zichtbaar oplichten en krijg je een zachtere huid.

Voor de scheikundigen onder ons, zo zit het in elkaar: het molecuul retinyl-retinoaat, is een hybride van traditioneel retinol en retinoïnezuur. Dit ingekapselde molecuul, gepatenteerd over de hele wereld, is uniek voor Medik8. Het molecuul werkt direct op huidcellen om cellulaire regeneratie te stimuleren en de synthese van collageen te verbeteren. 

De voordelen op een rijtje:

 1. Het vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de huidteint en verzacht een ruwe huid voor een jeugdiger ogende teint.
 2. Retinyl-retinoaat is fotostabiel, wat betekent dat het niet wordt afgebroken in zonlicht zoals andere vormen van vitamine A.
 3. Het kan zowel overdag als ‘s nachts worden gebruikt en is geschikt voor de gevoelige huid. Hierdoor kun je het zelfs overdag gebruiken.
 4. Retinyl-retinoaat wordt gecombineerd met tetrahexyldecyl ascorbate, een gestabiliseerde vorm van vitamine C. Een krachtig antioxidant die de aanmaak van collageen stimuleert en tegelijkertijd collageenafbraak remt. Deze vorm van vitamine C beschermt de huid tegen schade door invloeden van buitenaf.
 5. De antioxidant is krachtig en toch zacht voor de huid en helpt de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen, wat zorgt voor een gezond uitziende, stralende huid.
 6. Het bevat het anti-aging ingrediënt vitamine E. Vitamine E is een olie-oplosbare antioxidant die van nature in de huid aanwezig is. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen krijgt een boost door vitamine C voor een optimaal vermogen.
 7. Het bevat hyaluronzuur. Met een uniek vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht aan te trekken en vast te houden, kan hyaluronzuur vocht uit de omringende atmosfeer en lagere huidlagen naar het bovenste niveau van de epidermis trekken. Hierdoor blijft de teint zowel gevoed als soepel.

De huidproducten van Medik8 Retinoate hebben de volgende kenmerken:

 • Complete anti-aging crème met de beste anti-aging werkstoffen
 • Trekt snel in de huid
 • Voelt niet vettig aan
 • Pakt huidveroudering effectief aan: vermindert fijne lijntjes
 • Zorgt niet voor irritaties
 • Mag dag en nacht worden gebruikt door de ingekapselde formule (gewone retinol kan alleen tijdens de nacht worden gebruikt)
 • 8 keer sterkere werking dan normale retinol
 • Wordt aangeraden vanaf 30 jaar 

 

Medik8 Anti Aging

 

Zo gebruik je Medik8 Retinoate:
blog_divider

Gebruik dit serum 2x per dag. Reinig eerst het gezicht en breng vervolgens circa 2 pompjes aan op het gezicht, hals en decolleté. Breng vervolgens een moisturiser aan. Wanneer je het overdag aanbrengt, gebruik dan altijd een SPF 50

Let op! Gebruik Medik8 Retinoate Day niet bij zwangerschap, borstvoeding of in combinatie met andere vitamine A producten voorgeschreven door een arts. Bij twijfel altijd eerste de arts raadplegen.

 Medik8 Retinoate bestel je bij Olivida!

Medik8 – r-Retinoate

 • Bewezen resultaten na 4 weken
Medik8 - r-Retinoate

Omega 3 Supplementen Huid

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Vond je dit een leuk artikel? Lees verder!

blog_divider

Klik op de pijltjes voor meer artikelen

Swipe opzij voor meer artikelen.

Volg ons op social media

Share via
Copy link