olivida wave white

Over Ons

Huidverzorging

Huidverzorging voor iedereen

Door de jaren heen verandert je huid. Soms is er daarom wat extra aandacht en verzorging nodig om de huid gezond te houden. Omdat de huid bescherming biedt, maar ook omdat je lekkerder in je vel zit met een stralende huid. Ongeacht leeftijd of gender, huidverzorging is belangrijk. Op ons platform begeleiden we je in de zoektocht naar de beste huidverzorgingsproducten voor jouw huid.

 • Vind alle informatie over verschillende huidtypes en huidaandoeningen in de huid encyclopedie.
 • Krijg persoonlijk huidadvies van één van onze huidspecialisten.
 • Bestel de beste verzorgingsproducten voor jouw huidtype in elke prijscategorie.

We hebben er alles aan gedaan om het zo makkelijk mogelijk te maken de juiste huidverzorgingsproducten en skincare routine te vinden. Dat hebben we gedaan door alle producten en skincare routines in te delen op huidtype of huidaandoening, maar ook op productsoorten, ingrediënten en merken. Zo weet je altijd of een item geschikt is voor jou en heb je binnen no-time alles voor je skincare routine in huis.

Natuurlijk duurzaam

Bij Olivida vinden we het vanzelfsprekend dat er aandacht wordt besteed aan duurzaam ondernemen. Daarom streven wij ernaar om onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. Dat doen we met name door samen te werken met partners die duurzaam ondernemen, biologisch afbreekbare verpakkingen te gebruiken, een CO2 neutrale verzendoptie te bieden. Daarbij verkopen wij absoluut geen producten die op dieren getest worden.

Duurzaam

Ontwikkeld door specialisten

De ervaren huidexperts van Olivida volgen regelmatig cursussen om altijd de nieuwste kennis paraat te hebben, daarnaast verdiepen zij zich in het ontwikkelen van skincare routines. Bij Olivida geloven wij namelijk heilig in skincare routines want een goede skincare routine zorgt voor het beste resultaat.

Het internet staat vol informatie over huidtypes, huidproblemen en oneindig veel producten die allemaal beweren de beste oplossing te zijn. Om je wegwijs te maken in het beauty-doolhof hebben wij een huidencyclopie samengesteld. Hier vind je alle informatie over verschillende huidtypes en verwijzen we je direct door naar de items die bij jouw huid passen.

Wij baseren onze informatie en adviezen op onderzoek en laten ons niet afleiden door trends. Daarom vind je in ons assortiment alleen producten die gebruik maken van bewezen effectieve ingrediënten die bijdragen aan het gezond maken van de huid. Deze dermatologische huidverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om bepaalde huidproblemen (bewezen effectief) aan te pakken. Denk hierbij aan huidveroudering, acne en rosacea. Omdat de huidverzorgingsproducten actief werkende stoffen bevatten, is het extra belangrijk dat je deze producten alleen gebruikt als deze daadwerkelijk geschikt zijn voor jouw huidtype. Er zijn veel verschillende opties, daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar om advies te geven. Je kunt vragen stellen in de chat, via de mail, of vraag ons huidadvies aan. Eén van onze specialisten zal je persoonlijk advies en informatie geven, passend bij jouw huidtype of -aandoening.

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Vind de skincare die bij jou past.

Kies je startpunt. Je kunt later nog verder filteren op al je voorkeuren.