1. Blogberichten
 2. Dit zijn de vier Beste Dagcrèmes voor de Lente!

Dit zijn de vier Beste Dagcrèmes voor de Lente!

Beste Dagcreme Lente SPF

Leestijd: 3-4 minuten

Dit zijn de vier beste dagcrèmes voor de Lente!
blog_divider

Het is lente! Dat betekent dat we die grauwe en koude dagen eindelijk gedag kunnen zeggen en de zachte, zonnige lentedagen kunnen begroeten! Misschien merk je de invloed van de winter op je huid wat meer dan de lente, maar juist daardoor is het ook belangrijk om je routine lente klaar te maken!

Omdat je andere producten gebruikt om je huid te beschermen tegen de kou, is het juist zo belangrijk om in de lente weer terug te switchen. Of vice versa natuurlijk!  Wij van Olivida willen je daar graag een handje bij helpen, daarom hebben we voor jou de vier beste Lente dagcrèmes op een rijtje gezet. 

 

Waarom andere producten gebruiken in de lente?
blog_divider

Nu we de koude winterdagen achter ons hebben gelaten, kunnen we beginnen met genieten van het zachte lenteweer! Maar wist je dat dit zachte lenteweer reden is om je skincare routine aan te passen? De veranderingen die de lente met zich meebrengt, kunnen ook dingen voor jouw huid veranderen! 

 

Twee redenen om jouw skincare-routine lente-proof te maken!
blog_divider

 1. Veranderingen in het weer

  Wanneer het lente wordt, verandert het weer! Meestal ten goede voor ons gevoel, maar het vereist wel enige aandacht. Je huid reageert namelijk op deze weersverandering. De lente kan zorgen voor meer vocht in de lucht, meer UV-straling en hogere temperaturen.

  Door deze veranderingen in weer, heb jij andere producten nodig! Bijvoorbeeld een dagcrème met een hogere SPF, of een serum met Vitamine C wat helpts tegen pigmentatie.

   

 2. Het einde van jouw winter-routine

  Naast dat het weer om andere, nieuwe producten vraagt. Kan de lente natuurlijk ook betekenen dat je afscheid moet nemen van bepaalde producten die jouw huid in de winter extra ondersteuning boden. 

  Zeg dus gedag tegen die dikke moisturizer en extra hydraterende producten, die ervoor zorgden dat jij niet uitdroogde door de kou. Zo maakt de lente ruimte voor verlichting en vernieuwing in jouw routine! 

 

Lente Huid Serum

 

De vier beste dagcrèmes voor de Lente!
blog_divider

Vanwege deze veranderingen, hebben wij hieronder de vier beste dagcrèmes voor de lente op een rijtje gezet! Zo vind je gemakkelijk dagcrèmes die goed zijn voor in de lente, en kun je vinden welke bij jou past!

#1 Image Skincare – Prevention+ Daily Hydrating Moisturizer 

De eerste dagcrème die we aanbevelen is de Image Skincare Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF30. Deze dagcrème bevat een breed spectrum SPF (Sun Protection Factor) om je huid te beschermen tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Zo ben je beschermd tegen huidveroudering én tegen verbranding! 

Daarnaast bevat deze crème een mix van antioxidanten die de huid helpen beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn schadelijk voor je huid, ze zorgen namelijk voor vroegtijdige huidveroudering. 

Verder voorziet deze dagcrème je van alle nodige hydratatie. Zo wordt je huid gehydrateerd en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

Dit is een van de beste dagcrèmes voor de lente omdat het de huid niet alleen hydrateert, maar ook beschermt tegen de zon en vrije radicalen.

De crème is geschikt voor bijna alle huidjes, behalve de vette. 

Heb je een vette huid? Dan is de Daily Matte Moisturizer meer geschikt voor jou! Deze dagcrème heeft dezelfde werking als bovenstaande, alleen dan met matterend effect: speciaal voor de vettere huidjes! 

Image Skincare – Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

 • Hydraterend en zonbeschermend
Image Skincare PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

#2 Medik8 – Daily Radiance Vitamin C

Deze dagcrème van Medik8 is een echte topper voor de Lente! De dagcrème bevat namelijk SPF30 én is rijk aan vitamine C. Daarom zal deze crème je huid goed beschermen en verzorgen in de Lente. 

Wist je dat Vitamine C helpt om schade door de zon tegen te gaan? Ook helpt het bij het bestrijden van vrije radicalen, die kunnen zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Zo voorkomt dit product fijne lijntjes en rimpels. 

Verder heeft het alle hydratatie die je van een dagcrème verwacht, verrijkt met hyaluronzuur. Vitamine E zorgt ook nog voor extra bescherming. 

Kortom, deze dagcrème is met zijn lichte structuur super geschikt voor de lente en biedt alle bescherming tegen zonnestralen die je nodig hebt! 

Medik8 – Daily Radiance Vitamin C

 • Anti-Aging
Medik8 - Daily Radiance Vitamin C

#3 ALPHA-H – Daily Essential Moisturiser SPF50+

Deze dagcrème is met SPF50 uiterst geschikt voor de lente om je huid te beschermen tegen de zon, met name tegen de UVA stralen die zorgen voor huidveroudering! Maar de innovatieve filters zorgen voor voldoende bescherming voor zowel UVA als UVB. 

Ondanks dat deze crème factor 50 bevat, merk je nauwelijks iets van deze hoge factor. De dagcrème is namelijk licht van textuur en trekt snel in zonder een witte waas achter te laten. Echt een must als het om crèmes met zonbescherming gaat! Hierdoor is het een uitstekende basis voor make-up.

Verder voorziet deze crème je ook van alle nodige hydratatie, onder andere door de vitamine B en aloë vera die het product bevat! 

De lichte textuur en hoge zonbescherming maakt de Daily Essential Moisturizer van ALPHA-H uiterst geschikt voor de Lente! 

ALPHA-H – Daily Essential Moisturiser SPF50+

 • Optimale UV bescherming
ALPHA-H - Protection Plus Daily SPF 50 2

#4 Medik8 – Advanced Day Total Protect SPF30

De Advanced Day Total Protect biedt, zoals de naam al doet vermoeden, de ultieme bescherming voor jouw huid! Zowel tegen de zon, als tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De UV-filters in deze crème zorgen voor optimale bescherming tegen UVA en UVB stralen, maar bieden ook bescherming tegen andere schadelijke vormen van licht zoals blauw licht. Precies wat je nodig hebt in de Lente, wanneer de zon meer gaat schijnen en we meer naar buiten gaan! 

De crème bevat Superieure uv-filters, Moringa-extract, Carnosine en Theobroma Cacao-zaad Extract. Deze ingrediënten zorgen voor de ultieme bescherming van de huid.

Medik8 – Advanced Day Total Protect SPF30

 •  Gladde en jeugdige huid
Medik8 Advanced Day Total Perfect Moisturizer SPF50 Verpakking

Omega 3 Supplementen Huid

De beste dagcrèmes voor de Lente vind je op Olivida.nl! 

blog_divider

Bij Olivida shop je de allerbeste skincare, ook voor tijdens de lente. Met ons uitgebreide assortiment hebben we altijd wel iets wat bij jouw huid en budget past. 

Al onze producten zijn van salonmerken. Dat betekent dat ze hogere concentraties aan actieve werkstoffen bevatten! Hierdoor kunnen ze meer betekenen voor jouw huid, waardoor je echt verbetering kunt gaan zien! 

Op zoek naar een product wat bij jouw past? Navigeer dan gemakkelijk via de filters op onze website. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op huidtype waardoor je enkel de producten vindt die geschikt zijn voor jouw huid. Of vind gemakkelijk producten met het ingrediënt waar je naar op zoek bent. 

Kom je er even niet uit? Vraag dan ons gratis online huidadvies aan! Onze huidspecialist kijkt naar de behoeften van jouw huid en adviseert passende producten. Zo weet je precies waar je naar op zoek bent! 

Skincare Shoppen

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Vond je dit een leuk artikel? Lees verder!

blog_divider

Klik op de pijltjes voor meer artikelen

Swipe opzij voor meer artikelen.

Volg ons op social media

Share via
Copy link