1. Blogberichten
 2. Skincare Serums Voor in de Lente

Skincare Serums Voor in de Lente

Lente Huid Serum

Leestijd: 3-4 minuten

Skincare serums voor in de lente
blog_divider

Het blijft telkens langer licht, de vogels beginnen weer te fluiten en je winterjas is ineens te warm om aan te trekken. Goed nieuws: de lente is onderweg! Dit betekent dat jij je huid klaar kunt maken voor het nieuwe seizoen.

In de winter is het nodig om de huid te beschermen tegen het gure en koude weer, met extra hydratatie en beschermende serums. In de lente kun je je huid laten meebewegen met het weer en je skincare routine waar nodig aanpassen.

Serums zijn bewezen om bepaalde huidproblemen aan te pakken, zoals huidveroudering, acne en hyperpigmentatie. Vanwege hun hoge concentratie van actieve ingrediënten zijn serums net even wat effectiever dan wanneer deze ingrediënten verwerkt zijn in een dagcrème. Elke dag smeren en een paar weken geduld hebben is key.

Afhankelijk van jouw huidtype en skincare goals, zal jouw skincare routine hierop gebaseerd zijn. Dit artikel gaat over algemene serums die voor iedereen merkbare voordelen heeft. Lees snel verder!

 

Beste Serums

Vitamine C
blog_divider

Antioxidanten beschermen de huidcellen tegen zonschade en vrije radicalen die je door luchtvervuiling binnen krijgt. Door vitamine C in een hoge concentratie op de huid aan te brengen hebben vrije radicalen minder kans om celschade te veroorzaken. Na een paar weken zul je merken dat de huid oplicht, doordat het ook pigmentatie verminderd. En nog een leuke voordeel: je huid krijgt er een glow van. Je zal dus gelijk gaan stralen in het heerlijke lentezonnetje.
Vitamine C Serums

Niacinamide
blog_divider

Niacinamide (vitamine B3) heeft super veel voordelen voor onze huid. In de lente komt deze goed van pas, omdat het onder andere de huid hydrateert en een anti-inflammatoire (ontstekingsremmende) werking heeft. Heel fijn als jij bijvoorbeeld last hebt van wat rode plekjes in je gezicht hebt door hooikoorts, of een droge huid rond je neus door het vele snuiten. 

Niacinamide Serums

Exfoliant
blog_divider

In de winter is onze huid droger en kan hierdoor minder goed dode huidcellen loslaten. Door middel van een exfoliant te gebruiken, help je de huid hierbij. Door de dode huidcellen te verwijderen wordt jouw huid ten eerste gladder en zachter. Ook zorg je ervoor dat je poriën beter kunnen ademen en dat jouw skincare beter in de huid wordt opgenomen. Plus de dofheid verdwijnt en je krijgt er een gezond glow voor terug. Wij zien alleen maar voordelen!

Bekijk Exfoliants

Onze favoriete serums voor de lente

ALPHA-H – Vitamin B Serum

 • 5% Niacinamide
Alpha H - Vitamin B Serum

Image Skincare – VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum

 • Celvernieuwing & Hydratatie
Image-Skincare-VITAL-C-Hydrating-Anti-Aging-Serum

Revitaltrax – Vitamin-C Serum

 • Tegen roodheid & Pigmentatie
Revitaltrax-Vitamin-C-Serum

Omega 3 Supplementen Huid

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Vond je dit een leuk artikel? Lees verder!

blog_divider

Klik op de pijltjes voor meer artikelen

Swipe opzij voor meer artikelen.

Volg ons op social media

Share via
Copy link