1. Blogberichten
  2. Zo bereid je jouw Huid goed voor op de Feestdagen!

Zo bereid je jouw Huid goed voor op de Feestdagen!

olivida blog huid verzorgen feestdagen

Leestijd: 3-4 minuten

Zo bereid je jouw huid goed voor op de feestdagen!
blog_divider

Het is weer december, 2022 is voorbij gevlogen! Dat betekent maar 1 ding: de feestdagen staan voor de deur! En zeg nou zelf, tijdens de Kerst wil je de allerbeste, mooiste en meest glowy versie van jezelf laten zien. Hoe bereik je dat nou beter dan met een stralende huid? 

Olivida to the rescue! Want in alle hectiek van de drukke decembermaand, kan het goed voor jezelf en je huid zorgen er soms een beetje bij in schieten… Daarom hebben wij hieronder een lijstje voor je gemaakt, met wat jij kunt doen om je huid goed voor te bereiden op de feestdagen. Get ready to glow! 

 

Is jouw skincare routine al winterproof?
blog_divider

In de winter verandert er buiten een hoop, het is voornamelijk een stuk kouder. Dit heeft effect op je huid, daarom is het belangrijk om in de koude wintermaanden jouw skincare routine winterproof te maken! 

Dit kun je bijvoorbeeld doen door een dikkere en rijke moisturizer te gebruiken, die je huid intensiever hydrateert en de huidbarriere ondersteunt. Ingrediënten zoals niacinamide, glycerine, ceramiden en hyaluronzuur zijn aanraders om je routine mee te verrijken in de winter.

Lees: De 6 Skincare Tips die je nodig hebt in de Winter

 

 

Zorg dat je je skincare routine goed bijhoudt!
blog_divider

In de periode rondom de feestdagen zijn we allemaal druk: kerstinkopen doen, veel feestjes en natuurlijk ontzettend veel en lekker eten. Maar hoe druk je schema ook mag zijn, vergeet nooit ‘s ochtends en ‘s avonds je skincare routine!

Consistency is key, helemaal als het om skincare gaat! Je huid reinigen en hydrateren verwijdert namelijk al het overtollig vuil en restjes make-up. Vervolgens helpt het je huid weer te hydrateren zodat hij je goed kan beschermen en kan herstellen.

Zie het reinigen van je gezicht als een zen-momentje voor jezelf, om even te ontstressen van alle hectiek en helemaal tot jezelf te komen! Zo doe je iets goeds voor jezelf, en je huid.

 

 

Vergeet niet om gezond te eten
blog_divider

We zijn er allemaal schuldig aan, in december eten we ontzettend veel en vaak ongezond: pepernoten, kerstchocolaatjes en uitgebreide kerstdiners… You name it! Ondanks dat het natuurlijk ontzettend lekker is, is dit niet het allergezondste voor je huid. 

Onze huid is ons grootste orgaan, dus wanneer je jezelf goed verzorgt vanbinnen is dit ook te zien aan de buitenkant! Probeer dus af en toe tussendoor gezond te eten! Denk aan tussendoortjes met fruit, wat rijk is aan antioxidanten. 

Of probeer een gezonde salade klaar te zetten voor het diner, met kleurrijke groenten. Ook deze zijn ontzettend goed voor je huid! Onthoud: het gaat om balans. Door je dieet tussendoor te verrijken met wat extra vitamines en mineralen, doe je je huid al een groot plezier. 

 

Exfolieer
blog_divider

Het exfoliëren van je huid is altijd belangrijk, het zorgt namelijk voor een gezonde huid met een mooie teint. Bij het exfoliëren verwijder je dode huidcellen, waardoor je huid meer gaat stralen en andere producten beter opneemt. 

Raadpleeg de verpakking hoe vaak je een exfoliant mag gebruiken. Sommigen zijn bedoeld voor 1 á 2 keer per week, terwijl andere voor elke dag geschikt zijn. 

 

 

Hydrateer jezelf en je huid door te drinken!
blog_divider

Je huid heeft ontzettend veel baat bij goede hydratatie. Door voldoende water te drinken hydrateer je je huid van binnenuit, waardoor je huid meer gaat stralen en minder dof oogt. Probeer twee liter water per dag te drinken, dat zijn ongeveer 8 glazen per dag. 

 

Geef je huid een extra boost met een masker!
blog_divider

Heeft je huid voor een speciale en feestelijke gelegenheid een extra oppepper nodig? Dan kun je dit bereiken met een gezichtsmasker! Een gezichtsmasker hydrateert je huid namelijk intensief, waardoor je een mooie glow krijgt.

Ideaal dus wanneer je je huid een extra boost wil geven zo vlak voor de feestdagen! Bij Olivida hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende gezichtsmaskers, met elk hun eigen voordelen. 

Ontdek ze hier: Gezichtsmaskers – Skincare van A-Merken & Voor ieder Budget – Olivida.nl 

 

 

De Ideale producten voor tijdens de feestdagen vind je op Olivida.nl
blog_divider

Helemaal ready om te glowen en the shinen tijdens de feestdagen? Op Olivida.nl shop je de beste producten voor jouw huid, om je helemaal te laten stralen! 

Ben je nog opzoek naar een cadeautje? Onze cadeau aanbevelingen vind je hier in deze blog: De leukste skincare cadeaus vind je hier!

Al onze huidverzorgingsproducten zijn van salonmerken, wat inhoudt dat ze hogere concentraties aan actieve werkstoffen bevatten. Daardoor kunnen ze meer betekenen voor je huid, waardoor je echt verbetering kunt gaan zien! 

Twijfel je welke producten bij jouw huid passen? Vraag dan ons gratis online huidadvies aan! Onze huidspecialist helpt je op weg om de beste producten te kiezen die bij jouw huid passen, zo weet je precies waar je aan toe bent! 

Niacinamide Producten Huidverzorging

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

  • Tijdelijk gratis
  • Ontvang persoonlijk huidadvies
    van onze specialisten
  • Op maat gemaakte Skin
    Care Routines
  • Gratis verkrijgbaar bij
    Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Vond je dit een leuk artikel? Lees verder!

blog_divider

Klik op de pijltjes voor meer artikelen

Swipe opzij voor meer artikelen.

Volg ons op social media

Share via
Copy link