1. Blogberichten
  2. Last Minute Cadeaus voor Skincare Liefhebbers!

Last Minute Cadeaus voor Skincare Liefhebbers!

Cadeau_Skincare_Verzorging_Selfcare_Feestdagen_Kerst_Sinterklaas

Leestijd: 3-4 minuten

Last minute cadeaus voor skincare liefhebbers!
blog_divider

De feestdagen komen er weer aan! Met Kerst en Sinterklaas in het vizier, komt er elk jaar opnieuw weer dezelfde beproeving om de hoek kijken: wat moet ik in vredesnaam aan iedereen cadeau doen?

Zoek niet verder! Wij van Olivida hebben namelijk een aantal leuke cadeaus voor je op een rijtje gezet! Voor een ieder die gek is op skincare, houdt van zichzelf verzorgen of juist een beetje extra me-time verdient! 

Hieronder vind je 5 last minute cadeaus voor skincare en persoonlijke verzorging liefhebbers! 

1. Lippenbalsem
blog_divider

De maanden rondom de feestdagen zijn vaak de allerkoudste van het jaar. Vaak gaan de koudere maanden, gepaard met schrale lippen. Geef daarom deze Kerst of met Sinterklaas een lippenbalsem cadeau! 

De ALPHA-H Lip perfector is ontzettend veelzijdig! Deze all-in-one-verzorging voor je lippen voedt, hydrateert, geeft een ‘plumping effect’ én beschermt tegen invloeden van buitenaf.

De lippenbalsem is verrijkt met Hirulip® (een combinatie van Tripeptide-1 en hyaluronzuur), bijenwas, zink oxide en wilde munt.

Door het ‘plumping effect’ krijgen de lippen een volle uitstraling. Daarnaast worden de lippen beschermt tegen droogheid en schadelijke UV straling. Een ideaal cadeau dus, helemaal een essential tijdens de koude wintermaanden

ALPHA-H – Absolute Lip Perfector

  • Zachte, soepele en volle lippen
ALPHA-H - Absolute Lip Perfector - Lippenbalsem

Cadeau Lipbalsem

 

2. Konjac Spons
blog_divider

De Konjac spons is een natuurlijke spons die gebruikt wordt om de huid te reinigen op een fijne manier. Het verwijdert make-up, vuil en dode huidcellen. De Konjac spons bevat natuurlijke vitamines en mineralen, die de huid voeden. De Konjac Spons is geschikt voor alle huidtypes. 

De Konjac Spons vindt zijn oorsprong in Azië, daar groeit namelijk de Konjac plant. Met behulp van de wortels van deze plant wordt er poeder gemaakt, dit mengsel wordt vervolgens verwarmd, ingevroren en gedroogd. Ta-da, daar is de Konjac Spons! 

Doordat de spons rijk is aan calcium, brengt hij de natuurlijk PH-waarde van je huid in balans. Je gebruikt de spons door hem eerst vochtig te maken, vervolgens gebruik je hem met cirkelende bewegingen op je huid. Spoel de spons uit, knijp al het water de uit en laat hem vervolgens drogen aan het touwtje. 

Ontzettend simpel in gebruik, voor elk huidtype en een zacht prijsje. Dit maakt de Konjac Spons een ideaal cadeau voor iedereen die zichzelf wel eens in de watten mag leggen.

DIYS Soap – Konjac Spons Aloë Vera

  • Zorgt direct voor een mooie glow
Konjac Spons Aloe Vera

Cadeau Konjac Spons

 

3. Geurkaarsen
blog_divider

Geurkaarsen zijn perfect om bepaalde momenten even extra speciaal te maken. Denk bijvoorbeeld aan een lekker bad, het lezen van een boek of gewoon een fijne avond TV kijken in de woonkamer. Hoe dan ook, geurkaarsen geven net dat extra beetje sfeer aan elk self-care moment.

De botanische geurkaarsen van LUSENSA worden gemaakt met 100% pure essentiële oliën. Deze helpen je om echt dat heerlijke en ontspannende moment voor jezelf te creëren. 

De kaarsen zijn 100% natuurlijk, de botanische wax is met de hand gegoten. Hierdoor zijn de kaarsen milieuvriendelijk, CO2-neutraal, hebben ze een 50% langere brandduur dan reguliere kaarsen én zijn ze nog eens duurzaam. 

Kortom, deze fijne kaars is ook nog eens ontzettend goed voor de wereld. Dat maakt het een ontzettend goed cadeau, voor degene wie jij een fijn en speciaal self-care momentje gunt. 

Lusensa – Reborn

  • Frisse en bloemige geur
LUSENSA Reborn voorkant

Lusensa – Love Spell

  • Zoete en sensuele geur
LUSENSA-Love-Spell

Lusensa – Blessed

  • Kalmeert lichaam en geest
LUSENSA-blessed-pink-grapefruit-cinnamon

Cadeau Geurkaars

 

4. Satijnzachte Kussensloop
blog_divider

Wist je dat je jezelf extra mooi kunt slapen met de juiste kussensloop? De kussenslopen van Coco & Cici zijn ware beauty pillowcases, geschikt voor iedereen die zijn schoonheidsslaapje zo optimaal mogelijk wil benutten! 

De kussensloop is goed voor je huid en haar. Door de satijnzachte, effen en ademende weving word je elke ochtend kreukvrij wakker en beschadigd je haar niet. 

Daarnaast is de kussensloop warm in de winter, maar blijft hij ook goed koel in de zomer. Het droogt snel, ademt goed en is zacht voor de gevoelige huid

Ken je iemand die wel een goede nachtrust kan gebruiken, of die je gewoon simpelweg dat overheerlijke schoonheidsslaapje gunt? Dan is de kussensloop van Coco & Cici een ideaal cadeau! 

Coco & Cici – Kussensloop Wit

  • Warm in de winter & koel in de zomer
coco-kussensloop-wit

Coco & Cici – Kussensloop Terra-roze

  • Lief voor je huid en haar
kussensloop-terra-roze

Coco & Cici – Kussensloop groengrijs

  • Zacht voor de gevoelige huid
coco-kussensloop-groen

Cadeau Kussensloop

 

5. Jade Roller
blog_divider

Een Jade Roller is een massage tool voor het gezicht, gemaakt van jade-kristal. Daardoor wordt het celmetabolisme gestimuleerd en de huid verzacht.

De jade roller kan gebruikt worden om in de ochtend je huid minder puffy te maken en je wallen te verminderen. Hierdoor word je gezicht ‘s ochtends goed wakker en kan jij fris aan je dag beginnen! 

Ook zorgt de jade roller voor een heerlijke verkoeling, de roller is van nature erg koel. Mocht je nog meer verkoeling willen, kun je hem zelfs in de koelkast leggen en daarna gebruiken! Zo kalmeer je je huid een beetje extra, waardoor hij mooi glad wordt. 

Door het regelmatig masseren van de huid met de roller zal deze op den duur strakker worden. Ook kun je hem gebruiken om andere beauty producten extra goed mee in te laten trekken, bijvoorbeeld door je gezicht te rollen na het gebruik van een serum of olie. 

Kortom, een jade roller is een musthave voor iedereen die om zijn of haar huid geeft! Het brengt een heerlijke stukje ontspanning en verkoeling in je dag, met alle positieve gevolgen van dien! 

Zoe Ayla – Jade Roller met Suede Case

  • Stimuleert de bloedcirculatie
Jade-Roller-met-Suede-Case

Cadeau jade Roller

De beste cadeaus shop je op Olivida.nl! Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden!
blog_divider

Op Olivida.nl shop je de beste skincare en skincare essentials, voor iedereen! Wij verkopen namelijk huidverzorgingsproducten voor allerlei verschillende huidtypes! Zo weet je zeker dat de producten goed bij jouw huid passen. 

Twijfel je? Vraag dan ons gratis online huidadvies aan! Onze huidspecialist kijkt naar jouw huid en adviseert passende producten, zo weet je zeker dat je producten kiest die bij jouw huid passen. 

Daarnaast hebben we natuurlijk allerlei extra verzorgingsproducten die uiterst geschikt zijn als cadeau! Je vindt ze onder accessoires. 

Alle cadeau ideeën

huid herstel nacht

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

  • Tijdelijk gratis
  • Ontvang persoonlijk huidadvies
    van onze specialisten
  • Op maat gemaakte Skin
    Care Routines
  • Gratis verkrijgbaar bij
    Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Vond je dit een leuk artikel? Lees verder!

blog_divider

Klik op de pijltjes voor meer artikelen

Swipe opzij voor meer artikelen.

Volg ons op social media

Share via
Copy link