1. Blogberichten
 2. Dit zijn onze Favoriete Skinfluencers

Dit zijn onze Favoriete Skinfluencers

Skinfluencer skincare influencer

Leestijd: 3-4 minuten

Dit zijn onze 4 favoriete skincare influencers (die écht het volgen waard zijn!)
blog_divider

Dat we bij Olivida gek zijn op alles wat met skincare te maken heeft, kan natuurlijk niet als een verrassing komen. Maar wist je dat er mensen zijn die deze passie met ons delen én die kennis ook nog eens overdragen op Instagram?!

Zij delen net als ons dezelfde passie voor skincare en daar zijn we ze dankbaar voor! Daarom vind je hieronder een overzicht van onze favoriete skinfluencers! 

instagram skincare

#1 Fleur Maxime | @fleurmaxiime (39k volgers)
blog_divider

Fleur Maxime is echt 1 van onze favoriete skinfluencers! Deze huidprofessional met 5 jaar ervaring is op dit moment nog druk bezig met haar studie huidtherapie. Ze noemt zichzelf ‘je online skincare bestie’ en dat is zeker niet onterecht!

Fleur deelt namelijk haar dagelijks leven op haar Instagram-pagina en geeft ontzettend goed skincare advies! Vaak deelt ze haar routine, reviewed ze producten of probeert ze de nieuwste trends in het skincare-landschap uit (denk bijvoorbeeld aan skin-cycling!)

Zo voelt het alsof Fleur een vriendin is met ontzettend veel expertise als het om huid gaat. Ze neemt je mee in haar dagelijks leven en is ook nog eens ontzettend goed is in het geven van skincare advies!

Op haar pagina zien we regelmatig producten van Image Skincare voorbij komen, zoals de I MASK, de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer met SPF30 of de Ormedic Balancing Facial Cleanser. 

Image Skincare – Hydrating Hydrogel Sheet Mask

 • Direct een gezonde glow
Image Skincare I MASK Hydrating Hydrogel Sheet Mask

Image Skincare – Daily Matte Moisturizer SPF 30

 • Absorbeert overmatig talg
PREVENTION+ DAILY MATTE MOISTURIZER SPF30 PDP R01b

Image Skincare – Balancing Facial Cleanser

 • Reinigt zonder uitdroging
Image Skincare - ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser

#2 Heleen Kibbelaar | @sciencemeetscosmetics (77,5k volgers)
blog_divider

Klaar om de wetenschap achter skincare en andere verzorgingsproducten te ontrafelen? Dan ben je bij Heleen Kibbelaar aan het juiste adres! Deze slimme scheikundige is PhD kandidaat en draagt haar kennis van cosmetica graag over aan haar volgers.

Van science meets cosmetics is niets gelogen, Heleen deelt namelijk mega veel nuttige informatie over productsamenstellingen. Zo neemt ze de ingrediëntenlijst vaak nauwkeurig onder de loep en geeft ze advies over welke producten je het beste kunt kiezen (soms zelfs met uitleg op moleculair niveau, wauw!).

Daarnaast beantwoordt Heleen op haar Instagram page ook veelgestelde vragen. Hoe goed is vitamine C bijvoorbeeld? Werken peptiden in skincare echt? En heb ik een moisturizer en een serum nodig? Om het antwoord te vinden op deze vragen, kun je vooral een kijkje nemen op @sciencemeetscosmetics

 

#3 Anne | @deskincarejunkie (16,3k volgers)
blog_divider

Anne is een ware skincare junkie en dat is zeker te zien aan haar posts! Ze geeft ontzettend veel goede tips over hoe jij een healthy and glowy skin kunt bereiken!

Daarnaast is ze naast een skincare junkie, ook een ware sunscreen junkie! Anne houdt er namelijk van om SPF try ons te doen, op zoek naar de allerbeste zonnebescherming. Ze benadrukt daarmee altijd – net als wij van Olivida – hoe belangrijk het is om je huid altijd te beschermen tegen de UV stralen van de zon. Ongeacht of het zomer of winter is!

Wij zijn dus helemaal fan van Anne, vooral omdat ze net als wij altijd benadrukt hoe belangrijk SPF is! 

 

#4 Evy | @huidhex (3,3k volgers)
blog_divider

Evy is een neuroloog in opleiding en bestempelt zichzelf als skincare nerd, dat is zeker niet onterecht als je het ons vraagt! Ze deelt namelijk ontzettend nuttige overzichten op haar Instafeed, over anti-aging, pigmentvlekken, acne en nog veel meer!

In deze overzichten geeft ze ontzettend heldere en duidelijke informatie, verwerkt in mooie infographics! Deze infographics maken het voor jou als volger duidelijk en overzichtelijk, zo raak je niet in de war van alle skincare info!

Daarnaast adviseert ze ook producten, aan het einde van de infographics over een bepaald onderwerp of licht ze de producten apart uit. Onder andere de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer met SPF30 van Image Skincare is te vinden op haar pagina als aanrader voor zonbescherming. Net als de Iluma Intense Facial Illuminator van Image Skincare, wat helpt bij pigmentvlekken!  

Image Skincare – Daily Matte Moisturizer SPF 30

 • Absorbeert overmatig talg
PREVENTION+ DAILY MATTE MOISTURIZER SPF30 PDP R01b

Image Skincare – Intense Facial Illuminator

 • Verbetering huidelasticiteit
Image Skincare - ILUMA - Intense Facial Illuminator

De beste skincare shop je bij Olivida!
blog_divider

Net als bovenstaande skinfluencers, zijn ook wij van Olivida natuurlijk helemaal gek van everything skincare! Daarom vind je op onze blogs ontzettend veel informatie over de werking van skincare, huidkwaaltjes, bepaalde producten maar ook zeker de effecten van bijvoorbeeld voeding op je huid! 

Daarnaast shop je op onze website ontzettend fijne skincare van salonmerken. Deze producten bevatten hogere concentraties aan actieve werkstoffen, waardoor ze écht verbetering kunnen veroorzaken! 

Mocht je twijfelen welke skincare er bij jouw huid past, dan snappen wij dat helemaal. Daarom kun je bij ons gratis online huidadvies aanvragen! Hierin kijkt onze huidspecialist naar jouw huid en adviseert passende producten. Zo vind je snel en gemakkelijk wat bij jouw huid past! Zo werken we samen aan een mooie en gezonde huid!

Volg onze Instagram

huid herstel nacht

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Vond je dit een leuk artikel? Lees verder!

blog_divider

Klik op de pijltjes voor meer artikelen

Swipe opzij voor meer artikelen.

Volg ons op social media

Share via
Copy link