1. Blogberichten
 2. It’s getting hot out: De beste skincare hacks voor het warme weer

It’s getting hot out: De beste skincare hacks voor het warme weer

Skincare Hack Warm Weer

Leestijd: 3-4 minuten

It’s getting hot out: de beste skincare hacks voor het warme weer
blog_divider

Het warmere weer doet wonderen voor onze stemming, maar voor onze huid zijn de zonnestralen een stuk minder goed. We zweten, onze make-up smelt soms nog net niet van ons gezicht af, en we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de UV-stralen van de zon zijn funest voor een mooi en rimpelloos huidje. Daarom geven we je vandaag wat skincare hacks die je nodig hebt om de warmere dagen pretty en beschermd door te komen. Geen overbodige luxe!

 

Exfolieer voor de allerbeste tan
blog_divider

Omdat een echte tan gepaard gaat met blootstelling aan schadelijke UV-stralen, zijn we bij Olivida gek op zelfbruiners. Tip: zorg dat je je huid exfolieert voor je je zelfbruiner aanbrengt. Zowel je gezichtshuid als je lichaam hebben baat bij een milde exfoliant die ervoor zorgt dat je huid gladder wordt. Zo breng je je self-tan smooth aan zonder vlekken of strepen.

Vind hier jouw exfoliant

 

Exfolieer Tan Zon

 

Bewaar je hydraterende producten in de koelkast
blog_divider

Niks zo lekker als een ijskoud skincare product aanbrengen na een lange, warme dag. Een koud hydraterend serum, bijvoorbeeld, zorgt voor instant verfrissing en verkoeling. Zet bepaalde hydraterende producten ‘s zomers daarom gerust in de koelkast!

 

Bescherm je huid to the max!
blog_divider

Bescherming blijft toch echt het hoofdthema tijdens de warmere maanden. De zonnestralen veroorzaken namelijk rimpels, fijne lijntjes, fotoschade en, in het ergste geval, huidkanker. Bescherm je huid daarom zo goed als je kan: draag een hoedje of pet, zorg dat je niet te lang buiten bent midden op de dag en draag elke dag een SPF. Als je toch houdt van een kleurtje, is zelfbruiner je beste vriend.

Dagcrèmes met SPF

SPF Zomer

Niet vergeten: lipbescherming
blog_divider

Ook je lippen worden blootgesteld aan zonnestralen. Een lippenbalsem met UV-bescherming is daarom alles wat je nodig hebt! Smeer je lippen een paar keer per dag in met een fijne balsem en je bent good to go. Deze lipbescherming van IMAGE Skincare is een mega tip!

 

Image Skincare – PREVENTION+ Daily Defense Lip enhancer

 • Ultieme lip bescherming met SPF15
Image-Skincare-PREVENTION_Lip-spf-15

De beste skincare voor zomerse dagen vind je bij Olivida
blog_divider

Van hydraterende serums en zonbescherming tot exfolianten en maskers: bij Olivida vind je alles wat je nodig hebt om je huid het hele jaar door gezond en stralend te houden. Door middel van een gratis huidadvies meet onze huidspecialist je graag een passende skincare routine aan. Kijk je liever zelf even rond? Dat kan natuurlijk ook! Via de filters in onze webshop vind je snel en gericht wat je zoekt. We verkopen bij Olivida uitsluitend professionele salonmerken met hoge concentraties werkstoffen die écht iets voor je huid kunnen doen. Samen gaan we voor huidverbetering. 

 

Huidadvies olivida

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Vond je dit een leuk artikel? Lees verder!

blog_divider

Klik op de pijltjes voor meer artikelen

Swipe opzij voor meer artikelen.

Volg ons op social media

Share via
Copy link