1. Blogberichten
 2. Medik8! Alles Wat je Wil Weten

Medik8! Alles Wat je Wil Weten

MEDIK8

Leestijd: 3-4 minuten

Alles wat je wil weten over Medik8: Nieuw bij Olivida
blog_divider

Nieuw bij Olivida: Medik8. Dit Britse merk heeft als slogan “Beautiful skin for life” en dat is niet voor niets! Medik8 zijn namelijk 1 van de marktleiders als het gaat om anti-aging skincare. Maar dat is zeker niet het enige, Medik8 focust zich namelijk op het creëren van de beste producten voor huidverbetering, met behulp van de beste technologieën. 

Daarom voegen wij Medik8 toe aan ons assortiment! Met meerdere awards op hun naam, waaronder de Beste Anti-Ageing Skincare voor retinol range op de Nederlandse Astir Awards in 2015, zijn wij zeker niet de enige die fan zijn!

Hieronder lees je alles wat je wil weten over onze nieuwste merk aanwinst: Medik8! 

 

Het begin van Medik8
blog_divider

Elliot Isaac, de oprichter van Medik8 heeft aan educatie op zijn CV geen gebrek. Hij heeft namelijk zowel Fysiologie, Farmacologie als Biochemie gestudeerd aan de Universiteit van Leeds. Na het reizen van de wereld wist hij het zeker, hij wilde zijn eigen cosmeticamerk beginnen. 

Met behulp van zijn kennis, begon hij in een klein lab achterin zijn vaders apotheek met het ontwikkelen van de eerste producten. Geboren uit passie voor huidverbetering en geïnspireerd door zijn reis, ontstond Medik8.

Isaac’s visie was revolutionair voor zijn tijd, een tijd waarin natuurlijke en duurzame producten nog in de kinderschoen stonden. Hij is 1 van de eerste aanvechters geweest van traditionele skincare, die niet altijd even goed voor de huid bleken te zijn.

Hij ontwikkelde producten die het natuurlijke en duurzame combineerde met bewezen wetenschap, mogelijk gemaakt door zijn ervaring in de biochemie. Zo probeert hij het motto “beautiful skin for life” te waarborgen, om goede producten te creëren voor levenslange huidverbetering! 

Unieke technologieën
blog_divider

Medik8 noemt zichzelf pioniers op het gebied van geavanceerde productietechnologieën wat betreft huidverzorging. Met interne formules ontwikkeld door hun eigen wetenschappers en onderzoekers, probeert het merk de beste ervaring en resultaten te leveren. 

Een voorbeeld hiervan zijn de unieke stabilisatietechnieken die Medik8 hanteert. Sommige ingrediënten zijn moeilijk om mee te werken, zoals Vitamine C en Vitamine A. Deze ingrediënten zijn namelijk erg gevoelig voor warmte, licht en lucht. 

Wanneer deze ingrediënten beïnvloed worden, zullen ze minder effectief zijn en kunnen ze zelfs huidschade veroorzaken. Medik8 probeert deze ingrediënten zo goed mogelijk te stabiliseren. Dat betekent dus dat de ingrediënten zo min mogelijk in contact komen, waardoor ze zo goed mogelijk blijven werken. 

Zo wordt de formule van het product Pure C15 geproduceerd in een ware stikstofkamer! Er wordt namelijk gewerkt met ascorbinezuur, de zuiverste vorm van Vitamine C en tegelijk de vorm die het moeilijkst is om te stabiliseren. 

Zo kunnen de kwetsbare moleculen niet in contact komen met de lucht. Zo haalt Medik8 het beste uit de actieve ingrediënten, en zorgen ze met deze unieke technologie voor de beste kwaliteit! 

 

Medik8 Anti Aging

CSA Filosofie
blog_divider

Medik8 zet zich in voor hun CSA filosofie. Dit is een idee over het gebruik en combineren van skincare.

De CSA filosofie is iets wat Medik8 uniek maakt. Het merk gelooft erin dat dit de sleutel is tot een mooie huid. Het staat voor overdag Vitamine C + Sunscreen (zonbescherming), Vitamine A ‘s nachts. Volgens hun een hele simpele benadering, maar met wetenschappelijk bewijs én die werkt. 

Met oog op het ontwikkelen van de beste anti-aging skincare, zet Medik8 zich in voor het gebruik van de sterke kern-ingrediënten uit Vitamine C en Vitamine A. Hiermee kunnen gebruikers van Medik8 volgens hun werken aan verbetering van hun huid over een lange periode, werkend naar beautiful skin for life. 

Vitamine C biedt namelijk antioxidante bescherming overdag, daarnaast boost het de collageenproductie en wordt het ontstaan van pigment tegengehouden. Vervolgens biedt zonnebrand de nodige bescherming tegen UV-straling, wat kan zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. ‘s Avonds helpt vitamine A met zijn unieke werking om de huid ‘s nachts te herstellen. 

 

Samenstelling
blog_divider

Alle (actieve) ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd door de specialisten van Medik8. Met hun expertise en kennis weten de specialisten als geen ander dat het niet alleen gaat om de selectie van de ingrediënten. Maar dat ook de samenstelling en de manier waarop giga belangrijk is!

Verder zijn alle ingrediënten die Medik8 gebruikt in hun producten vegan, dat betekent dat de producten geen dierlijke ingrediënten bevatten. Bovendien test Medik8 niet op dieren!

Ook bevatten de producten van Medik8 geen parabenen, daarmee is het merk parabeenvrij. Parabenen zijn conserveermiddelen, deze zorgen ervoor dat producten langer houdbaar zijn. Maar parabenen zijn hormoonverstorende stoffen, die de hormoonhuishouding in de war kunnen brengen. 

Medik8, wij zijn fan! Jij ook?
blog_divider

Kortom, er zijn genoeg redenen waarom we fan zijn van Medik8! Het merk is koploper in anti-aging skincare, alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en er wordt enkel gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technologieën. 

Ook is het merk parabeenvrij, vegan en cruelty-free! Kortom, genoeg redenen waarom we niet kunnen wachten om jullie kennis te laten maken met Medik8!

Medik8 shop je bij Olivida!

Medik8 Shoppen

Omega 3 Supplementen Huid

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Vond je dit een leuk artikel? Lees verder!

blog_divider

Klik op de pijltjes voor meer artikelen

Swipe opzij voor meer artikelen.

Volg ons op social media

Share via
Copy link