1. Blogberichten
 2. De beste skincare tegen vervuiling, getipt door onze huidspecialist

De beste skincare tegen vervuiling, getipt door onze huidspecialist

Skincare Huidverzorging Vervuiling

Leestijd: 3-4 minuten

De beste skincare tegen vervuiling, getipt door onze huidspecialist
blog_divider

Wist je dat vervuiling schadelijk is voor je huid? Denk aan vervuiling door bijvoorbeeld uitlaatgassen, fijnstof, sigarettenrook en blauw licht van elektronische apparaten. Allemaal schadelijk voor de huid en daarom bijdragers aan vroegtijdige huidveroudering. Vervuiling is iets van alle tijden, maar het is een groeiend probleem. Daarom is het geen overbodige luxe om je kwetsbare huid te wapenen tegen deze schadelijke invloeden van vervuiling. Hoe je dat kunt doen vertellen we je in dit blog!

Luchtvervuiling Huid

Skincare producten tegen schadelijke invloeden van buitenaf
blog_divider

Om je huid te beschermen en de negatieve effecten van invloeden uit de omgeving te elimineren, wil je producten gebruiken die rijk zijn aan antioxidanten. We hebben onze huidspecialist gevraagd om een haar beste tips voor skincare producten tegen vervuiling te delen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

1. Pollution Defense Ampoules – Mesoestetic

Dit beschermende ampoules is een sterke antioxidant die huidveroudering door schadelijke invloeden van buitenaf tegengaat. Je kunt met 1 ampoules ongeveer 2 tot 3 dagen doen. Het product is geschikt voor alle huidtypen en kan ook gebruikt worden in het geval van een acnegevoelige huid. Het ampoules is ideaal voor rokers, oudere huidjes, mensen die veel buiten zijn en bij een doffe of vale huid.

Mesoestetic – Pollution defence Ampoules

 • Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf
Mesoestetic - Pollution defense Ampoules

2. Vitamin C serum – ALPHA H

Dit populaire serum is in het bijzonder geschikt voor de zonbeschadigde huid, bij (vroegtijdige) huidveroudering, pigmentatie, een tekort aan collageen, een ongelijkmatige of vale teint en bij een gestreste of vermoeide huid. Vitamine C remt de productie van pigment, voorkomt nieuwe vlekjes en heeft een verhelderend effect. Ook stimuleert het de aanmaak van collageen en het herstelt het de beschadigde huid. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie en druivenpitextract voegt extra antioxidanten toe. 

ALPHA-H – Vitamin C Serum

 • Rijk aan antioxidanten voor extra bescherming tegen UV-straling
Alpha-H Vitamin C Serum

3. VITAL C Hydrating Anti-Aging Serum – IMAGE Skincare

Het VITAL C serum van IMAGE Skincare is enorm populair en niet zonder reden: het serum zorgt voor een ware hydratatieboost! Het product is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de zeer gevoelige huidjes. De unieke samenstelling van het serum zorgt ervoor dat de huid beter vocht kan vasthouden en draagt zo bij aan de strijd tegen huidveroudering. Daarnaast bevat het een hoge concentratie vitamine C en antioxidanten die zorgen voor een egale teint met een gezonde glow. Ook niet vervelend: dit product ruikt heerlijk. Tip!

VITAL C Hydrating Anti-Aging Serum – IMAGE Skincare

 • Vermindert roodheden, fijne lijntjes, rimpels en bevat antioxidanten
Image Skincare Vital-C anti-aging serum

4. Intense Moisturizing Day Cream – SPA Salonnepro

Deze dagcrème van SPA Salonnepro is intens hydraterend en daarom geschikt voor de (zeer) droge huid, vochtarme huid en/of de rijpere huid. De moisturizer heeft een volle textuur en bevat gladstrijkende en verzorgende organische oliën. Na gebruik voelt de huid soepel en glad aan. En dat is niet alles: het product biedt ook nog eens optimale bescherming. De werkstoffen in de crème helpen de huidcellen te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering, invloeden van buitenaf en vrije radicalen

Intense Moisturizing Day Cream – SPA Salonnepro

 • Beschermt tegen huidveroudering, schadelijk invloeden en vrije radicalen.
SPA Salonnepro SPA Intense Moisturizing Day Cream

Wapen je huid tegen vervuiling met de producten van Olivida
blog_divider

Voor een skincare routine die je zo goed mogelijk wapent tegen de schadelijke invloeden van vervuiling, ben je bij Olivida aan het juiste adres. Bovenstaande producten zijn bij ons in de webshop te verkrijgen, maar ons assortiment is uiteraard nog veel groter dan dit. Omdat we bij Olivida alleen professionele salonmerken verkopen, bevatten onze producten hoge concentraties werkstoffen. En dat betekent dat de juiste producten voor jouw huid écht iets voor je huid kunnen doen. Op zoek naar jouw nieuwe holy grail? Neem vooral een kijkje in de webshop. Heb je nog vragen of weet je niet goed waar je moet beginnen? Je kunt via de website een gratis huidadvies aanvragen! Onze huidspecialist neemt jouw huid onder de loep en raadt je direct passende producten aan.

 

Huidadvies olivida

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Vond je dit een leuk artikel? Lees verder!

blog_divider

Klik op de pijltjes voor meer artikelen

Swipe opzij voor meer artikelen.

Volg ons op social media

Share via
Copy link