1. Blogberichten
 2. De beste oogcrèmes met retinol voor een frisse blik

De beste oogcrèmes met retinol voor een frisse blik

Beste oogcreme Retinol

Leestijd: 3-4 minuten
Onderwerp: Retinol Oogcrème

Retinol oogcrème tegen rimpels en kraaienpootjes
blog_divider

Retinol is een wonder-ingrediënt dat werkt tegen tekenen van huidveroudering, een ongelijkmatige teint en acne. Je verwacht het krachtige ingrediënt misschien niet direct terug te vinden in een oogcrème, maar juist voor de gevoelige huid onder je ogen kan een goed product met retinol wonderen verrichten! We hebben bij Olivida twee oogcrèmes met retinol in het assortiment die we vandaag voor je uitlichten. Verder vertellen we je meer over het oh-zo-effectieve ingrediënt en zijn precieze werking. Lees je mee?

Waarom een oogcrème met retinol?
blog_divider

Retinol in skincare stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor het wordt gezien als de gouden standaard voor anti-aging producten. Een goed product met retinol stimuleert de celvernieuwing voor DNA-herstel van fotoveroudering, fijne lijntjes en rimpels. Het ingrediënt is zo effectief vanwege zijn kleine moleculaire structuur waardoor het diep in de huidlagen kan doordringen. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuwe bloedvaten in de huid gestimuleerd, waardoor ouderdomsvlekjes vervagen en de huidtextuur verbetert. En dat is niet alles, je huid krijgt bij het juiste gebruik van retinol ook nog eens een mooie glow. De huid onder de ogen is tot tien keer dunner dan de rest van ons gezicht en daarom extra kwetsbaar, een oogcrème met retinol is daarom zeer effectief. Het is dan ook vaak de eerste plek waar je fijne lijntjes en rimpels gaat zien. En juist ja, die kun je zoveel voorkomen en behandelen door het gebruik van een geschikte oogcrème met retinol. 

 

Hoe gebruik je oogcreme?

 1. IMAGE Skincare – Vital C Hydrating Eye Recovery Gel

Dit product met retinol helpt bij een vermoeide blik, donkere kringen en wallen én is geschikt voor alle huidtypen. De combinatie van eyeliss en vitamine K helpt je wallen te bestrijden en de natuurlijke peptiden in het product verminderen de donkere kringen onder je ogen. En dat is niet alles: deze oogcrème met retinol pakt kraaienpootjes en lachrimpels aan met het ingrediënt argireline. De vitamine C en voedende antioxidanten in het product helpen de afbraak van collageen tegengaan. Kortom: deze fijne oogcrème is een waar anti-aging powerhouse!

De beste oogcrèmes met retinol
blog_divider

En dan nu eindelijk, onze twee toppers van oogcrèmes met retinol. We verkopen bij Olivida alleen professionele salonproducten met hoge concentraties werkstoffen. Omdat we het belangrijk vinden dat skincare producten echt iets kunnen doen voor je huid!

Image Skincare – Hydrating Eye Recovery Gel

 • Perfect tegen kraaienpootjes
Image Skincare - VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel

2. Image Skincare – AGELESS – Total Eye Lift Crème

Verminder fijne lijntjes en donkere kringen met de AGELESS – Total Eye Lift Crème van Image Skincare. Deze luxe anti-aging oogcrème heeft een liftende en vernieuwende werking. Het ideale product om jouw ogen een oppepper te geven. Een combinatie van zuren, retinol en peptiden vermindert tekenen van huidveroudering rondom de ogen. Daarnaast biedt de oogcrème de nodige hydratatie, versteviging en verzorging. Creëer een jeugdige en stralende oogopslag met AGELESS – Total Eye Lift Crème van Image Skincare!

Image Skincare – AGELESS – Total Eye Lift Crème

 • Retinol & peptides
Image Skincare - AGELESS - Total Eye Lift Crème

Vind jouw ideale skincare producten bij Olivida
blog_divider

De juiste huidverzorging moet ervoor zorgen dat je letterlijk en figuurlijk goed en comfortabel in je vel komt te zitten. Alleen het vinden van de juiste producten voor jouw huid is zo makkelijk nog niet! Er zijn zóveel skincare producten op de markt, dat je als consument vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom nemen wij je zorgen graag uit handen en helpen we je de perfecte producten vinden voor jouw huid. Weet je al welk huidtype je hebt? We verkopen ook complete skincare routines per huidtype. Samen vinden we de juiste routine en producten voor jouw huid.

Bekijk alle oogcrèmes:

Alle oogcrèmes

Nog niet uitgelezen? Bekijk deze gerelateerde artikelen

blog_divider

Collageen supplementen: Werken ze echt? ->

De beste skincare producten tegen fijne lijntjes ->

Dit is waarom een SPF goed is voor je huid ->

 

Image Skincare Retinol Oogcreme

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Volg ons op social media

Share via
Copy link