1. Blogberichten
 2. In de Spotlights: Onze mede eigenaar van Olivida – Daimy Boot

In de Spotlights: Onze mede eigenaar van Olivida – Daimy Boot

Daimy Boot

Leestijd: 3-4 minuten

Deze week in de spotlights: Onze mede eigenaar Daimy Boot van Olivida
blog_divider

Deze week in de spotlights, de mede eigenaar van Olivida, Daimy Boot. Daimy Boot is 27 jaar oud en naast Olivida is hij nu veel aan het padellen en kickboksen. Al is werken bij Daimy ook zeker een hobby. Veel mensen zien hun werk als iets wat ze moeten doen om geld te verdienen, maar voor Daimy is zijn werk iets waar die elke ochtend naar uitkijkt en graag zijn dag mee vult. Weekend of doordeweeks maakt voor Daimy niet uit.

Vertel eens aan de lezer, hoe ziet een werkdag bij Olivida ervoor jou uit?
blog_divider

Meestal ben ik als een van de eerste op kantoor en zet ik een lekker bakje koffie om de dag te starten. Om te beginnen vind ik het heerlijk als er een muziek aanstaat om een fijne werkplek voor iedereen op kantoor te creëren. Verder ben ik degene die binnen Olivida alle data van de website bijhoudt, waaronder de cijfers. In principe, ben ik verder een duizendpoot en zorg ik dat alles binnen Olivida uitgevoerd en gecontroleerd wordt. Mijn taak is vooral ervoor zorgen dat iedereen aan het werk blijft, de taken duidelijk zijn, en de website blijft door ontwikkelen. In mijn ogen is het belangrijk om altijd te kijken naar de verdere mogelijkheden om te blijven groeien als bedrijf. Het belangrijkste bij Olivida is om ervoor te zorgen dat het proces op onze website makkelijk en fijn blijft voor mensen en dat iedereen uiteindelijk de passende skincare producten kan vinden.

Wat vind je nu het allerleukste van je werk bij Olivida?
blog_divider

Zoals al eerder benoemd is, vind ik mijn werk altijd leuk. Tuurlijk zijn er wel eens dingen of taken waar je geen zin in hebt, maar net als met eten, moet je het lekkerste gewoon voor het laatste bewaren, zodat je altijd tijdens de vervelende taken uit kan blijven kijken naar het leuke werk wat nog voor je ligt. Zo ga ik dus ook te werk. Als er dingen zijn waar ik minder zin in hebt om ze uit te voeren dan doe ik deze als eerst om ervoor te zorgen dat het leukste voor het laatst bewaard wordt.

Oké, en wat zijn dan dingen in je werk die je voor het laatst bewaard omdat je die het leukst vindt?

Het leukst bij Olivida is als je daadwerkelijk bezig bent met de dingen die ervoor zorgen dat wij onze klanten kunnen helpen met hun probleem of ervoor zorgen dat deze problemen zelfs voorkomen kunnen worden. Zo komen bezoekers op onze website binnen omdat ze vaak een specifiek probleem hebben. Denk bijvoorbeeld aan een droge huid, vooral in de wintermaanden, of bezoekers die last hebben van acné. Bij ons kunnen deze bezoekers dan een gratis huidadvies aanvragen waarbij onze huidspecialisten kijken naar het huidadvies om vervolgens de beste producten aan te raden bij hun huid. Wanneer bezoekers de producten aanschaffen en daadwerkelijk verbetering van de huid gaan merken, maken we niet alleen hen blij, maar word ik daar zelf ook altijd heel blij van. En namens het team kan ik wel zeggen dat we dat allemaal hebben.

Wat vond je het lastigst bij het opzetten van Olivida als bedrijf?

Er zijn niet echt specifieke punten waar ik last mee heb gehad of waar ik tegenop gekeken heb bij het opzetten van Olivida. Het opstartproces vind ik juist het allerleukst. Van niets iets kunnen maken is toch het gaafste wat er is?

Olivida Sfeerfoto

Wat zijn de beste tips die je kan geven aan mensen die willen ondernemen?
blog_divider

Wat ik andere mensen die willen beginnen met ondernemen het allerliefst wil meegeven is maar één ding en dat is DOEN. Maak een begin aan de focus die je wil aanhouden en zet je eerste goals op papier. Maak het je hier niet te moeilijk door naar de hele trap te kijken naar je uiteindelijke doel, maar focus op traptrede per traptrede. En nogmaals DOEN, want zonder doen zal je nooit kunnen beginnen.

Wat is jouw grootste doel in het leven?
blog_divider

Mijn grootste doel in het leven was altijd succesvol worden, hoe breed dit begrip ook is. Nu ik ouder word, zie ik wel steeds meer in dat het naast succesvol worden ook heel belangrijk is dat je je leven echt geleefd hebt. Doe de dingen die je leuk vind. Maar toch blijft mijn echte passie nog altijd het groot brengen van bedrijven en succesverhalen maken.

Meer weten over Olivida? Lees verder

blog_divider

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Volg ons op social media

Share via
Copy link