1. Blogberichten
  2. Dit zijn onze favoriete producten van Image Skincare!

Dit zijn onze favoriete producten van Image Skincare!

Image Skincare

Leestijd: 2-3 minuten

Image Skincare bij Olivida
blog_divider

Bij Olivida zijn we fan van Image Skincare! Dit merk met Australische roots levert uitstekende huidverzorging met een oog voor duurzaamheid. Gericht op huidverbetering, heeft Image Skincare productlijnen voor elk huidtype! 

In deze blog lichten wij onze favoriete producten van dit geweldige merk uit. Benieuwd? Lees snel verder! 

#1 PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer
blog_divider

De PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer is een echte musthave als je het ons vraagt. Deze fijne dagcrème biedt je alle dagelijkse hydratatie en bescherming die je nodig hebt. Dankzij de fijne formule laat het geen vettige waas achter en trekt het product snel in. 

Het is belangrijk om je preventief te beschermen tegen huidveroudering door UV-schade. De PREVENTION+ moisturizers bevatten allemaal minstens SPF30. Daarnaast komt het product in een heerlijk grote verpakking van 91 gram! 

Al deze voordelen maken de PREVENTION+ lijn van Image Skincare dan ook ontzettend geliefd bij onze klanten. Het allermooiste? Er zijn 4 verschillende producten, zo zit er altijd eentje bij voor jouw huidtype. 

Zo is de PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30+ verrijkt met een kleurtje, waardoor jij geen make-up meer nodig hebt! De PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 is geschikt voor de vette huid en de PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 voor de verouderde huid. 

Bekijk ze hier!

Image Skincare – Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

  • Voor Droge Huid
Image Skincare PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

Image Skincare – Daily Tinted Moisturizer SPF 30+

  • Dagcrème + Foundation
Image Skincare PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30+

Image Skincare – Daily Matte Moisturizer SPF 30

  • Voor de vette huid
PREVENTION+ DAILY MATTE MOISTURIZER SPF30 PDP R01b

Image Skincare – Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50

  • SPF 50 – Geen vettige waas
Image-Skincare_PREVENTIONDaily-Ultimate-Protection-Moisturizer-SPF-50

#2 VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum
blog_divider

De VITAL C lijn is waar het voor Image Skincare allemaal is begonnen. De oprichters ontwikkelden deze lijn voor de gevoelige huid in 2003 vanuit een klein appartement. Sindsdien is Image Skincare wereldwijd gegroeid en uitgebreid. 

Het is logisch dat het VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum dan ook tot onze favorieten behoort! Dit serum zorgt dankzij ceramiden en hyaluronzuur voor een ware hydratatie boost en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. 

Deze twee eiwitten zijn essentieel voor het behoud van een jeugdige, soepele en stevige huid. Een hoge concentratie aan vitamine C zorgt voor een egale teint met een gezonde glow. 

De crème achtige structuur maakt het serum fijn in gebruik en zorgt ervoor dat het makkelijk intrekt. Dat was nog niet alles: het VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum ruikt ook nog eens heerlijk naar sinaasappeltjes! 

Kortom, genoeg bewijs waarom dit serum uit de VITAL C lijn van Image Skincare een echte favoriet is als je het ons vraagt! 

Image Skincare – Hydrating Anti-Aging Serum

  • Ultieme hydratatie boost
Image Skincare Vital-C anti-aging serum

#3 IMAGE MD – Restoring Power-C Serum
blog_divider

Het IMAGE MD – Restoring Power-C Serum is een serum dat gericht is op het verbeteren van huidveroudering. Het heeft een beschermende factor en zorgt ervoor dat hyperpigmentatie, rimpels en fijne lijntjes verminderen.

Dit is te danken aan het hoge percentage vitamine C: Dit serum bevat namelijk het hoogste percentage vitamine C van alle Image Skincare producten! Dit maakt het een zeer geliefd serum voor de verouderde huid. 

Image Skincare – Restoring Power-C Serum

  • Zeer effectieve vorm van vitamine C
Image Skincare - IMAGE MD - Restoring Power-C Serum

#4 AGELESS – Total Repair Creme
blog_divider

Deze herstellende nachtcrème is een echte favoriet voor de ouder wordende huid! De naam verklapt het al een beetje, maar de AGELESS – Total Repair Creme is een herstellende anti-aging crème die rimpels en fijne lijntjes vermindert. 

Zuren vernieuwen de huid en zorgen dat deze verstevigd. Dankzij antioxidanten wordt de huid gevoed en gehydrateerd, wat zorgt voor een gezonde en jeugdige uitstraling.

Bovendien werkt de nachtcrème ontstekingsremmend en zuiverend, wat het product ook geschikt maakt voor de huid met acne en roodheden. Genoeg redenen waarom deze heerlijke romige nachtcrème tot Olivida’s Image Skincare favorieten behoort! 

Image Skincare – Total Repair Creme

  • Versnelt huidvernieuwing
Image Skincare - AGELESS - Total Repair Creme

#5 ​​ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser
blog_divider

Last but not least, de ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser! Deze cleanser van Image Skincare is een heerlijk milde cleanser, geschikt voor alle huidtypen. De ORMEDIC lijn heeft misschien wel de meest heerlijke en unieke geur, wat een optimale beleving geeft tijdens het reinigen. 

Daarnaast reinigt de cleanser op basis van plantenextracten de huid op milde wijze en verwijdert restjes vuil, make-up en olie. Hyaluronzuur helpt de vochtbalans te herstellen, panthenol zorgt voor een zijdezacht gevoel en calendula extract werkt heerlijk kalmerend. 

Kortom, deze super cleanser van Image Skincare behoort niet voor niets tot onze favorieten en is zeker het proberen waard! 

Image Skincare – Total Repair Creme

  • Op basis van plantenextracten
IMAGE Skincare 2021 - Ormedic Balancing Facial Cleanser - Olivida voorkant

Je favoriete Image Skincare producten shop je op Olivida.nl!
blog_divider

Op Olivida.nl vind je al jouw favoriete producten van Image Skincare. Zo verkopen we allerlei verschillende lijnen, van ORMEDIC tot VITAL C. Zo vind je alles wat je nodig hebt bij ons! 

Maar dat is niet het enige, we verkopen nog veel meer merken en producten. Al onze producten zijn van salonmerken, net zoals Image Skincare. Deze producten bevatten hogere concentraties aan actieve werkstoffen waardoor ze nog meer voor je huid kunnen betekenen. 

Op onze webshop navigeer je gemakkelijk op merk, producttype of ingrediënt. Zo vind je alles wat je zoekt. Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje via de chat, we helpen je graag! 

Alle producten van Image Skincare

Volg ons op social media

Share via
Copy link