1. Blogberichten
 2. De beste oogcrèmes van 2024

De beste oogcrèmes van 2024

Beste Oogcrèmes 2024

Leestijd: 3-5 minuten
Onderwerp: Beste oogcrèmes (Update 2024)

De 5 beste oogcremès van 2024
blog_divider

Iedereen wil natuurlijk een stralende en egale huid blijven houden. Helaas is het soms in de  werkelijkheid niet zo vanzelfsprekend. Naarmate we ouder worden verandert onze huid. Dit komt doordat de huid minder goed in staat is om zichzelf te hydrateren. Naarmate de tijd verstrijkt wordt de huid minder elastisch en verliest het wat stevigheid. Dit geldt vooral voor de huid rond de ogen. De huid heeft meer aandacht nodig en heeft behoefte aan een dagelijkse verzorging. Het is belangrijk dat je op tijd begint met het verzorgen van de huid rond de ogen. Een oogcrème biedt hiervoor de perfecte oplossing. Met een oogcrème zorg je ervoor dat jouw huid vitaal blijft. Hierdoor hebben rimpels geen schijn van kans. Daarnaast beschermt een oogcrème de huid tegen invloeden van buitenaf. Olivida heeft een selectie gemaakt van de beste oogcrèmes van 2024.

Oogcreme aanbrengen

Onze favoriete oogcrèmes van 2024
blog_divider

1. Image Skincare – ORMEDIC – Balancing Eye Lift Gel

Met deze oogcrème van Image Skincare bestrijd je vermoeide ogen effectief. Een kleine druppel ORMEDIC – Balancing Eye Lift Gel zorgt voor meer volume door een collageen boost. Hierdoor verdwijnen fijne lijntjes en rimpels onder de ogen. De oogcrème bevat een grote dosis power-peptiden, antioxidanten en het versterkende quinoa extract. Geeft verbetering bij (vocht)wallen en fijne lijntjes voor een stralende oogopslag. Met dit product verdwijnen wallen als sneeuw voor de zon. 

Image Skincare – Balancing Eye Lift Gel

 • Kalmeert vermoeide ogen
Image-Skincare-ORMEDIC-Balancing-Eye-Lift-Gel

2. ALPHA-H – Absolute Eye Complex

Zeg kraaienpootjes, donkere kringen en wallen vaarwel met het Absolute Eye Complex van ALPHA-H. Dit geavanceerde oogserum heeft een lichte geltextuur waardoor het snel intrekt. Dit zorgt ervoor dat het serum over het gehele oog mag worden aangebracht, helemaal tot aan de wimperrand. Peptiden, sodium hyaluronaat (hyaluronzuur), 1% vitamine B3 (niacinamide), olijfextract, hibiscus en granaatappel geven dit serum haar intens hydraterende en verzorgende werking. Zo word jij elke dag wakker met een stralende oogopslag!

ALPHA-H – Absolute Eye Complex

 • Verstevigt, verfrist, hydrateert
ALPHA-H_Absolute-Eye-Complex

3. Image Skincare – VITAL C – Hydrating Eye Recovery Gel

VITAL C – Hydrating Eye Recovery Gel helpt bij een vermoeide blik, donkere kringen en wallen. Deze oogcrème is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. De unieke combinatie van Eyeliss en vitamine K helpt om effectief je wallen te bestrijden! Daarnaast bevat het natuurlijke peptiden die de donkere kringen onder de ogen verminderen. Dit product pakt kraaienpootjes en lachrimpels aan dankzij het ingrediënt Argireline. Alsof dit niet al genoeg voordelen waren, bevat VITAL C – Hydrating Eye Recovery Gel ook nog eens een hoge concentratie vitamine C en een mix van voedende antioxidanten, wat de afbraak van collageen helpt tegen te gaan. Deze unieke combinatie aan ingrediënten maken dit fijne serum tot een waar anti-aging powerhouse!

Image Skincare – Hydrating Eye Recovery Gel

 • Perfect tegen kraaienpootjes
Image Skincare - VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel

4. Image Skincare – ILUMA – Intense Brightening Eye Crème

De Intense Brightening Eye Crème van Image Skincare hydrateert de huid rondom de ogen zoals geen andere oogcrème kan. Na het gebruik ziet de huid rondom de ogen er direct gezonder en steviger uit. Dit komt door de geneeskrachtige ingrediënten, de peptiden en egaliserende bestanddelen van de oogcrème. Dit bevordert het herstellend vermogen van de huid waardoor je een stralend en jeugdig aangezicht krijgt. Het helpt aanzienlijk bij het verminderen en voorkomen van tekenen van veroudering op de huid. De oogcrème is geschikt voor alle huidtypen.

Image Skincare – ILUMA – Intense Brightening Eye Crème

 • Egaliseert de huid
Image Skincare Iluma Eye Creme

5. SPA Salonnepro – Eye Cream

De Eye Cream van SPA Salonnepro is een parfumvrije oogcrème. De huid rondom de ogen is dun, kwetsbaar en altijd in beweging. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels sneller. Het is daarom belangrijk om de huid soepel te houden. Het bevat een mix van plantaardige lipiden zoals Shea Butter en Arganolie. Deze zitten vol antioxidanten die de gevoelige huid rondom de ogen beschermen tegen vrije radicalen. Ook bevat deze oogcrème Argireline, een zeer krachtige hexapeptide. Fijn weetje: hij is geschikt voor elk huidtype!

SPA Salonnepro – Eye Cream

 • Vermindert fijne lijntjes
SPA Salonnepro - Eye Cream

Hoe breng ik oogcrème op de juiste manier aan?
blog_divider

De huid onder de ogen is maar een klein stukje van je gezicht, dus gebruik niet te veel crème. Als hoeveelheid raden wij de hoeveelheid van een speldenknopje per oog aan. Meer crème zorgt er alleen maar voor dat je risico loopt dat het overgebleven deel in je oog terecht komt. Vanaf je onderste wimperrand tot aan de rand van het jukbeen is de plek waar de oogcrème voor bedoeld is. Je bent geneigd om de oogcrème direct onder je onderste wimpers aan te brengen. Maar je kunt beter wat afstand van je wimpers houden. Daarnaast wordt aangeraden om voor oogcrème te smeren met je ringvinger. Deze vinger heeft de zachtste aanraking, daardoor zorgt deze vinger voor de minste druk op je huid. Smeer rustig uit en geef het een paar minuten om in te trekken. 

De beste oogcrèmes vind je bij Olivida

Filter eenvoudig op jouw huidtype, huidprobleem en merk.

Alle oogcrèmes

 

Persoonlijk Huidadvies van Olivida

Het beste voor jou. Vraag onze aangesloten beauticians om persoonlijk huidadvies.

 • Tijdelijk gratis
 • Ontvang persoonlijk huidadvies
  van onze specialisten
 • Op maat gemaakte Skin
  Care Routines
 • Gratis verkrijgbaar bij
  Olivida First® membership

Onze aangesloten specialisten
behandelen je aanvraag persoonlijk.
Zo krijg jij een advies dat speciaal
voor jou is en vind je precies wat je zoekt.

Volg ons op social media

Share via
Copy link