1. Blogberichten
  2. De Beste Oogcrèmes Van 2021

De Beste Oogcrèmes Van 2021

beste oogcreme

Leestijd: 2-3 minuten

De 5 beste oogcremès van 2021

blog_divider

Iedereen wilt graag voor altijd een mooie huid en een jonge uitstraling. In werkelijkheid is dat niet zo vanzelfsprekend. Naarmate we ouder worden verandert onze huid. Dit komt omdat de huid minder goed in staat is om zichzelf te hydrateren. Naarmate de tijd verstrijkt wordt de huid minder elastisch en verliest het aan stevigheid. Dit geldt vooral voor de huid rond de ogen. De huid heeft meer aandacht nodig en heeft behoefte aan een dagelijkse verzorging. Het is belangrijk dat je op tijd begint met het verzorgen van de huid rond de ogen. Een oogcrème biedt hiervoor de perfecte oplossing. Met een oogcrème zorg je ervoor dat jouw huid vitaal blijft. Hierdoor hebben rimpels geen schijn van kans. Daarnaast beschermt een oogcrème de huid tegen invloeden van buitenaf. Olivida heeft een selectie gemaakt van de beste oogcrèmes van 2021.

oogcreme informatie

Onze favoriete oogcrèmes van 2021

blog_divider

1. Image Skincare – ORMEDIC – Balancing Eye Lift Gel

Image-Skincare-ORMEDIC-Balancing-Eye-Lift-Gel

Met deze oogcrème van Image Skincare bestrijd je vermoeide ogen effectief. Een kleine druppel ORMEDIC – Balancing Eye Lift Gel zorgt voor meer volume door een collageen boost. Hierdoor verdwijnen fijne lijntjes en rimpels onder de ogen. De oogcrème bevat een grote dosis power-peptiden, antioxidanten en het versterkende quinoa extract. Geeft verbetering bij (vocht)wallen en fijne lijntjes voor een stralende oogopslag. Met dit product verdwijnen wallen als sneeuw voor de zon. 

Bekijk product->

2. ALPHA-H – Liquid Gold Firming Eye Cream

Alpha-H-Liquid-Gold-Firming-Eye-Cream

Heb je last van fijne lijntjes, verslapte huid, pigmentatie, zonschade, (vocht)wallen, donkere kringen of een vermoeide blik? Dit kan als zeer onprettig worden ervaren. Gelukkig biedt ALPHA-H je een oplossing in de vorm van de Liquid Gold Firming Eye Cream. Dit is een oogcrème met viervoudige werking: anti-rimpel, anti-verslapping, anti-pigmentatie en anti-vermoeidheid. Een mooi product dat door de werking van niacinamide (vitamine B3) de aanmaak van collageen stimuleert. Ook remt het vochtverlies af en het vervaagt pigmentvlekjes en donkere verkleuringen. Deze kan niet ontbreken in jouw collectie gezichtsverzorgingsproducten van 2021. 

Bekijk product->

3. Dermalogica – Stress Positive Eye lift

Dermalogica-Stress-Positive-Eye-Lift-

Dermalogica heeft een oplossing gevonden voor de gestreste en vermoeide huid rond de ogen. De Stress Positive Eye lift is een krachtig oogmasker dat zwelling en donkere kringen rond de ogen verminderd. Daarnaast heeft het een liftende werking. Dit oogmasker bevat voedende ingrediënten zodat de huid rondom de ogen gezond wordt en blijft. De huid blijft zacht en soepel. Een mooi product dat we jullie niet konden onthouden in onze top 5.

Bekijk product->

4. Image Skincare – ILUMA – Intense Brightening Eye Crème

mage-Skincare-ILUMA-Intense-Brightening-Eye-Crème

De Intense Brightening Eye Crème van Image Skincare hydrateert de huid rondom de ogen zoals geen andere oogcrème kan. Na het gebruik ziet de huid rondom de ogen er direct gezonder en steviger uit. Dit komt door de geneeskrachtige ingrediënten, de peptiden en egaliserende bestanddelen van de oogcrème. Dit bevordert het herstellend vermogen van de huid waardoor je een stralend en jeugdig aangezicht krijgt. Het helpt aanzienlijk bij het verminderen en voorkomen van tekenen van veroudering op de huid. De oogcrème is geschikt voor alle huidtypen. 

Bekijk product->

5. Dermalogica – Intensive Eye Repair

Dermalogica-Intensive-Eye-Repair-1

De Intensive Eye Repair crème van Dermalogica maakt onze top 5 oogcrèmes voor 2021 compleet. Dat komt omdat deze oogcrème, ultra rijke oogverzorging biedt. De oogcrème voedt en verzorgd de huid rond de ogen optimaal. Na gebruik is de vermindering van donkere kringen, fijne lijntjes en gerstekorrels duidelijk te zien. Ingrediënten zoals komkommer en Arnica houden de huid elastisch en de vitamines A, C en E beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met de Intensive Eye Repair crème zit je altijd goed. Het is geschikt voor ieder huidtype.

Bekijk product->

Graag persoonlijk advies ontvangen door onze huidspecialist? Vraag gratis huidadvies aan ->

Hoe breng ik oogcrème op de juiste manier aan?

blog_divider

De huid onder de ogen is maar een klein stukje van je gezicht, dus gebruik niet te veel crème. Als hoeveelheid raden wij de hoeveelheid van een speldenknopje per oog aan. Meer crème zorgt er alleen maar voor dat je risico loopt dat het overgebleven deel in je oog terecht komt. Vanaf je onderste wimperrand tot aan de rand van het jukbeen is de plek waar de oogcrème voor bedoeld is. Je bent geneigd om de oogcrème direct onder je onderste wimpers aan te brengen. Maar je kunt beter wat afstand van je wimpers houden. Daarnaast wordt aangeraden om voor oogcrème te smeren met je ringvinger. Deze vinger heeft de zachtste aanraking, daardoor zorgt deze vinger voor de minste druk op je huid. Smeer rustig uit en geef het een paar minuten om in te trekken. 

Heb jij al een volledige skincare routine? Vind hier de door ons samengestelde routines voor elk huidtype->

Verbeter je huid, samen met Olivida

Onze keuze voor jou.

Gebruik deze producten voor een perfect resultaat

Alpha-H-Liquid-Gold-Firming-Eye-Cream

ALPHA-H – Liquid Gold Firming Eye Cream

Vermindert donkere kringen en (vocht)wallen.
Vette huid | Droge huid | Vochtarme huid | Rimpels | Pigmentatie | Gecombineerde huid | Normale huid
Oogcrème
Peptiden (ReproAge™, Juveleven™, Snap-8® en Eyeseryl®), Niacinamide (vitamine B3), Ferulic acid, Lime pearl extract (fruitzuur), Hibiscus
Alpha-H-Liquid-Gold-Firming-Eye-Cream

ALPHA-H – Liquid Gold Firming Eye Cream

Op voorraad
Vermindert donkere kringen en (vocht)wallen.
Geschikt voor:
Vette huid | Droge huid | Vochtarme huid | Rimpels | Pigmentatie | Gecombineerde huid | Normale huid
Productsoort:
Oogcrème
Ingrediënten:
Peptiden (ReproAge™, Juveleven™, Snap-8® en Eyeseryl®), Niacinamide (vitamine B3), Ferulic acid, Lime pearl extract (fruitzuur), Hibiscus

Een complete skincare routine?

Vind jouw product in de webshop

Volg ons op social media

Share via
Copy link