1. Blogberichten
  2. De beste zomer serums voor een droge huid!

De beste zomer serums voor een droge huid!

Beste Serums droge huid zomer

Leestijd: 3-4 minuten
Onderwerp: Serum droge huid

Zomereditie: De beste serums voor een droge huid!
blog_divider

De zomer is een mooie tijd om te shinen met een prachtige, stralende huid. Maar, als je een droge huid hebt, kan dat makkelijker gezegd dan gedaan zijn. Met de juiste skincare zorg jij voor de beste versie van jouw huid. Dat is waar een goed serum om de hoek komt kijken! 

Serums zorgen voor een lichte hydratatie en kunnen ook helpen om specifieke huidproblemen aan te pakken. In de zomer kunnen ze een extra handje helpen om de droge huid en andere huidproblemen aan te pakken. Maar er zijn zoveel mogelijkheden, hoe weet je welke het beste zijn voor de droge huid in de zomer? Hier zijn een paar van onze favorieten:

De top 5 – serum voor de droge huid:
blog_divider

1. ALPHA-H – Dawn To Dusk SPF50+ Serum

Bescherm je huid van zonsopgang tot zonsondergang met het Dawn to Dusk SPF50+ Serum van ALPHA-H. Dit zijdezachte serum heeft een heerlijk lichte textuur. Zo voelt het niet zwaar aan op de huid en is het goed te combineren met andere skincare of make-up.

Het serum beschermt je huid door middel van een zonnefilter met factor 50. Zo bestrijd je vroegtijdige huidveroudering, pigmentatie en verbranding. Naast de zonbescherming heeft dit serum ook verzorgende eigenschappen. Wat wil je nog meer?!

ALPHA-H – Dawn To Dusk SPF50+ Serum

  •  Dagverzorging & SPF in één
ALPHA-H_Dawn-To-Dusk-SPF-50+-Serum

2. Image Skincare – PREVENTION+ Sun Serum SPF30

Ben jij op zoek naar een product dat je huid beschermt tegen UV-stralen en optimale verzorging biedt? Dan is dit serum van Image Skincare het ideale product voor jou!

Dit serum heeft een heerlijk lichte formule. Zo laat het geen witte waas achter en trekt het snel in. Ontwikkeld met antioxidanten, gemberwortelextract, squalaan en vitamine C en E.  Zo krijg jij een prachtige glow en ben je beschermd! 

Image Skincare –  Sun Serum SPF30

  • Vitamine C & SPF
Image Skincare - Prevention- Sun Serum SPF30 Tinted

3. Image Skincare – PREVENTION+ Sun Serum SPF30 Tinted

Dit is hetzelfde serum als hierboven genoemd, maar dan met een tintje! Net als de kleurloze variant beschermt en voedt de huid tegelijkertijd. Het tintje voorziet je huid van een lichte dekking. Verrijkt met antioxidanten, gemberwortelextract, squalaan en vitamine C en E. Deze ingrediënten voorzien de huid van intensieve voeding en zorgen voor een prachtige glow. Zo heb je geen make-up meer nodig! 

Image Skincare – Sun Serum SPF30 Tinted

  • Geeft een lichte teint
Image Skincare - Prevention - Sun Serum SPF30 - Tinted

4. Image Skincare – VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum

Dit serum zorgt voor een echte hydratatie boost! De unieke samenstelling op basis van onder andere hyaluronzuur en ceramiden zorgt ervoor dat de huid vocht beter kan vasthouden. Deze twee bouwstenen zijn van nature in onze huid aanwezig en zijn ontzettend belangrijk om huidveroudering tegen te gaan. Daarnaast bevat het een hoge concentratie vitamine C, wat de vrije radicalen veroorzaakt door zonnestralen tegengaat. Als extra voordeel krijg je er ook nog eens een stralende en egale huid van.

Image Skincare – Hydrating Anti-Aging Serum

  • Stimuleert celvernieuwing
Image Skincare Vital-C anti-aging serum

5. ALPHA-H – Vitamin B Serum

Dit heerlijke serum compenseert niet alleen dagelijks vochtverlies, maar helpt ook een intern vochtreservoir in de huid opbouwen. Wat ook zorgt voor een verstevigde huidbarrière tegen uv-straling van buitenaf. Ook is dit serum zeer geschikt om een glimmende T-zone en verstopte poriën tegen te gaan, omdat dit serum de talgproductie remt. Fijn, want de zon kan de talgproductie in jouw huid verhogen. Het zorgt ook nog eens voor een egale teint en de aanpak van pigmentvlekjes!

ALPHA-H – Vitamin B Serum

  • Best verkocht serum
ALPHA-H Vitamin B Serum

Ultieme hydratatie en verzorging met Olivida
blog_divider

Al met al zijn deze zomerserums super fijn voor iedereen met een droge huid die zijn huid gehydrateerd en gehydrateerd wil houden tijdens de warme en vochtige zomermaanden. Van hydraterend hyaluronzuur tot verhelderende vitamine C, er is een serum dat past bij ieders behoeften en voorkeuren. Zorg ervoor dat je het juiste product kiest voor jouw huidtype en breng het regelmatig aan gedurende de dag voor de beste resultaten!

Meer serums voor de droge huid:

Bekijk ons aanbod professionele serums voor de droge huid:

Serums droge huid

Droge huid verzorgen

Volg ons op social media

Share via
Copy link