1. Blogberichten
  2. De 5 beste dagcrèmes bij een droge huid

De 5 beste dagcrèmes bij een droge huid

Beste Dagcremes droge huid

Leestijd: 2-3 minuten

De 5 beste dagcrèmes bij een droge huid

blog_divider

Je huid voelt ruw aan, je huid heeft schilferige plekken, je huid is minder elastisch en raakt snel geïrriteerd. Hieruit kan je concluderen dat je last hebt van een droge huid. Een droge huid is zeer gevoelig en het wordt vaak als vervelend ervaren. Gelukkig is het niet gevaarlijk. Een droge huid heeft een tekort aan vet, talg, of vocht. Terwijl een huid dit juist nodig heeft om gezond te zijn en in balans te blijven. Het is daarom belangrijk dat je jouw huid net dat beetje extra aandacht geeft dat het verdient. Een dagcrème die helpt bij een droge huid zal het natuurlijk herstel van je huid stimuleren. We bespreken de 5 beste dagcrèmes bij een droge huid. 

Bekijk ons volledig assortiment dagcrèmes voor een droge huid->

Bekijk alle huidproducten voor een droge huid->

1. Image Skincare – Prevention+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

blog_divider

Olivida_Image-Skincare–PREVENTION+Daily-Matte-Moisturizer-SPF-32

Image Skincare heeft een moisturizer ontwikkeld die de huid hydrateert en beschermt tegen de zon. Deze dagcrème is uiterst geschikt voor een gevoelige, droge en vochtarme huid. De crème zit vol met voedende ingrediënten, antioxidanten en vitamines. In één klap zorg je voor een gezonde gehydrateerde huid die ook nog eens beschermd is tegen Uv-straling. Deze crème beschermd de huid tegen UVA- en UVB-straling. Dit is een dagcrème die veel wordt aangeraden en voegt daarnaast ook HEV-bescherming toe. Dit is een bescherming tegen blauw licht van smartphones, laptops en tablets. 

Bekijk product->

2. SPA Salonnepro – SPA Intense Moisturizing Day Cream

blog_divider

Deze dagcrème van SPA Salonnepro is een must have product bij een droge huid. Binnen de kortste keren is jouw huid weer glad en soepel. Dit komt door de gladstrijkende en verzorgende organische oliën die de dagcrème bevat. Daarnaast beschermt de dagcrème de huid tegen huidveroudering, schadelijke invloeden en vrije radicalen. Dit wordt mogelijk gemaakt door rijke ingrediënten zoals hyaluronzuur en duindoornbes-extract. Die bevatten veel antioxidanten en vitaminen

Bekijk product->


3. ALPHA-H – Daily Essential Moisturizer SPF 50+ 

blog_divider

Deze hydraterende dagcrème van Alpha-H met antioxidanten en SPF50+ voedt, hydrateert en beschermt je huid tegen pigmentatie en vroegtijdige veroudering door blootstelling aan de zon. Bevat 5 van de meest innovatieve UVA/UVB filters. Deze dagcrème is uitermate geschikt voor een droge huid. Dit is een dagcrème die niet kon ontbreken in het lijst van beste dagcrèmes voor een droge huid. 

Bekijk product->

4. Dermalogica – Solar Defense Booster SPF 50

blog_divider

Dermalogica-Solar-Defense-Booster-SPF50

Deze dagcrème van Dermalogica met zonbescherming voegt de noodzakelijke UV-bescherming toe aan je dagelijkse moisturizer. De geavanceerde formule bevat Groene Thee en Druivenpitextract voor extra bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast beschermt het de huid actief tegen veroudering. Een mooie dagcrème voor een gevoelige of droge huid. 

Bekijk product->

5. RevitalTrax – Rich Hyaluronic SPF30 Day Cream

blog_divider

Revitaltrax-Rich-Hyaluronic-SPF-30-Day-Cream-

Het gebruik van de Revitaltrax dagcrème met SPF 30 zorgt voor vele voordelen. De huid zal snel soepeler aanvoelen, steviger worden en dagelijks beschermd worden tegen Uv-straling. Daarnaast biedt Hyaluronzuur de juiste hydraterende werking zodat huidveroudering wordt tegengegaan. De rimpels en lijntjes in de huid verminderen aanzienlijk, en de huid voelt weer elastisch aan. Deze dagcrème voor de droge huid Beschermt de huid zowel in de zomer als in de winter tegen zonlicht.

Bekijk product->

Lees hier waarom een dagcrème met SPF jou beschermd tegen zonlicht->

droge huid voorkomen

Wat is de oorzaak van een droge huid?

blog_divider

Er zijn zes oorzaken aan te wijzen bij een droge huid. Het kan zijn dat je een droge huid hebt door genetische aanleg. Daarnaast veroorzaken externe invloeden zoals warmte, kou en droge lucht een droge gezichtshuid. Ook voeding speelt een grote rol. Probeer zo gezond mogelijk te eten, dit beschermt je huid. Naast stress kan ook een te hoge blootstelling aan zonlicht droogte veroorzaken. Verder staan ongeschikte verzorgingsproducten direct in verband met een droge huid. Dit kan je eenvoudig voorkomen door gebruik te maken van bovenstaande kwalitatieve dagcrèmes bij een droge huid van Olivida

Tips voor een droge huid

blog_divider

De gezondheid van onze huid heeft direct verband met onze leefstijl. Met een goede dagcrème kom je gegarandeerd een heel eind. Maar vermindering van stress, gezonde eetgewoontes en meer beweging kunnen jou in combinatie met goede verzorgingsproducten helpen aan een stralende huid. Drink daarom dagelijks minimaal 1,5 liter water. Zo heeft jouw lichaam de middelen om voor een groot deel zelf de vochtbalans te herstellen. Douche niet te heet, een temperatuur van 32 graden is voldoende. Eet gezond, je lichaam heeft behoefte aan goede voedingsstoffen en vitamines. Probeer dagelijks een momentje voor jezelf te plannen waarin je kan ontspannen. Kom in beweging, sporten helpt je om jouw lichaam jong en fit te houden. Zorg er als laatst voor dat jouw huid goed is beschermd tegen zonlicht.

Lees hier ons volledige huidencyclopedie artikel over de droge huid ->

Verbeter je huid, samen met Olivida

Onze keuze voor jou.

Gebruik deze producten voor een perfect resultaat

Beste Dagcremes droge huid

Een complete skincare routine?

Vind jouw product in de webshop

Volg ons op social media

Menu
Deel dit artikel
Copy link